Ons kantoor

Welkom bij Verhelst Financieel Advies!

Wij zijn een kantoor van enthousiaste, zelfstandige Crelan bankagenten en onafhankelijk verzekeringsmakelaars te Roeselare, Oostnieuwkerke en Hooglede.

Meer dan 30 jaar ervaring

Gestart in 1987 en inmiddels doorgegroeid tot een team van 12 professionals met expertise op vlak van uw bankzaken, financieel advies en diensten mag u ons gerust tot een stabiele financiële partner rekenen.

Verhelst Financieel Advies staat sterk aangeschreven omwille van haar persoonlijke aanpak, expertise en maatwerk. Geen situatie is immers dezelfde. We richten ons op bouwstenen in plaats van producten. Aan de hand van onze professionele begeleiding, helpen wij gezinnen en ondernemers levenslang bij hun dromen. Iedere belangrijke levensfase heeft een specifiek levensvraagstuk waarbij financiën een grote rol speelt.

U kan op ons rekenen bij uw vermogensgroei en bij het opstellen van een gezinsplan of spaarplan voor uw (klein)kind(eren). Wij bieden inkomensbegeleiding en raad bij uw investeringen, beleggingen en toekomstplannen.

Verder, helpen we uw project te realiseren: de aankoop van uw droomhuis of ideale bedrijfslocatie, de overname van een onderneming, de realisatie van een (energiezuinige) verbouwing, de financiering van uw wagen of bedrijfsmateriaal, ...

Wat in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid of invaliditeit? Of wat bij schade aan ons patrimonium? Ons doel is om de financiële impact van onvoorziene situaties zoveel mogelijk te beperken. We bieden een complete verzekeringsdekking aan, na uitgebreide marktstudie en tegen concurrentiële tarieven. Voorts zijn wij uw rots in de branding bij schade.

We zorgen voor een comfortabel pensioen en helpen met onze expertise vooruitzien in geval van (voortijdig) overlijden en overdracht van nalatenschap.

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in de agrarische en para-agrarische sector?

Als vroegere agenten van Landbouwkrediet (dat Centea heeft overgenomen en heden samen Crelan is), hebben wij een voetje voor bij landbouwbedrijven en de para-agrarische sector. Wij hebben een bijzondere expertise in de sector en bieden financieel advies in het kader van ingrijpende investeringen en overnames, en zorgen voor optimale verzekeringen.

Persoonlijk advies

Bij Verhelst Financieel Advies bent u zeker van een luisterend oor en professionals in elk vakgebied met een familiale en persoonlijke toets. U bent bij ons geen nummer. Indien gewenst, komen we ook graag op afspraak bij u ter plaatse.

Onze accreditatie bij de sectorregulator FSMA, aansluiting bij diverse beroepsfederaties én continue aandacht voor persoonlijke opleiding en ontwikkeling geeft aan hoezeer wij inzetten op blijvende kwaliteitsbewaking en professionele nazorg.

 

 

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

Filiep, Trees, Marjan & Steven – kantoorhouders